Getronics

Datacenters

Getronics benoemt Cees de Jong als vice president Getronics Datacenters

Vanaf 1 februari 2011 is Cees de Jong in dienst getreden als Vice President van Getronics DataCenters. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de diensten van deze Business Line. Hij maakt deel uit van de directie van Getronics Nederland en rapporteert aan Erik van der Meijden, CEO van Getronics.

Cees de Jong (1964) heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT sector, waarvan 7 jaar internationaal. In zijn meest recente functies was hij CEO Central Europe, Eastern Mediterranean and Africa en Senior Vice President Telecom & Media bij Atos Origin. Daarvoor gaf hij als Senior Vice President leiding aan 1500 medewerkers Managed Operations Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

Hij begon zijn carrière in 1988 bij het IT bedrijf van KPN. In 2001 werd een deel van de activiteiten uitbesteed aan Atos Origin. Vervolgens heeft hij als directeur KPN Datacenter samen met het toenmalige management team, de overstap gemaakt naar Atos Origin. Binnen Atos Origin heeft hij diverse managementposities bekleed. Hij combineert brede expertise van ICT dienstverlening, datacenters en managed operations met inzicht in de IT sector en Telecom industrie.

Getronics heeft een uitgebreid klantenportfolio met groeiperspectief voor datacenter dienstverlening. Zeker met ontwikkelingen als `Het Nieuwe Werken' en toenemende dienstverlening vanuit de `Cloud' verwacht Cees dat steeds meer bedrijven bereid zijn hun ICT uit te besteden. KPN en Getronics zijn door de combinatie van IT en telecommunicatiediensten een sterke partij in deze markt. Terug Print | Doorsturen | Vraag

Cees de Jong

Perscontact:

Koen van Zijl Public Relations Tel +31 (0)88 660 5232

* © 2010 Getronics Nederland B.V. * Handelsregister 34115845, Amsterdam * Corporate legal notices

Getronics a KPN company

* Connectivity * Datacenters * Workspace * Consulting

* Internationaal * Bedrijfsprofiel/Pers * Werken bij * Locaties * Evenementen * Collatoral * Insight Share

____________________ Zoek