Gemeente Maassluis

Maassluise sportgala 2010

Wie is uw sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van 2010 en welke Maassluise kampioenen zullen er dit jaar gehuldigd worden?

Op vrijdag 11 februari 2011 om 20:00 uur vindt in de Theaterzaal van uitgaanscentrum `Koningshof' het Maassluise Sportgala 2010 plaats, waarbij de Maassluise kampioenen zullen worden gehuldigd en waarbij de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent 2010 bekend zullen worden gemaakt. De avond wordt georganiseerd door de Maassluise Sport- en Recreatieraad (MSR) in samenwerking met de Gemeente Maassluis.

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent 2010, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

* De sportman, sportvrouw en het sporttalent moet woonachtig zijn in Maassluis.

* De sportploeg moet afkomstig zijn van een Maassluise vereniging.
* De voordracht moet schriftelijk worden gemotiveerd. Uit de motivatie moet(en) de geleverde bijzondere prestatie(s) blijken.

De sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent 2010 hoeft dus niet persé kampioen te zijn. Het gaat om de bijzondere prestatie die is geleverd.

Het Algemeen Bestuur van de MSR krijg in een besloten vergadering alle nominaties voorgelegd en beslist wie de sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van 2010 wordt.

Om te worden gehuldigd als kampioen moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

* Het hoogst spelende jeugdteam tot 18 jaar (jongensteam, meisjesteam of gemengd team) van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2010 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.

* Het 1^e seniorenteam (herenteam, damesteam of gemengd team van een Maassluise vereniging, dat kampioen is geworden in 2010 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.

Iedereen mag zijn of haar kampioen(en), sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent voordragen. Het inschrijfformulier hiervoor is te vinden op de website van het Sportservicepunt Maassluis: www.maassluis.nl/sportservicepunt. U kunt het formulier ook opvragen bij mevrouw Els van Sliedregt, afdeling Sport en Accommodatiezaken van de gemeente Maassluis: e.van.sliedregt@maassluis.nl / 010-5931797. Aan haar kunt u ook voor 2 januari 2011 de ingevulde formulieren terug sturen. Het adres is postbus 55, 3140 AB Maassluis.

Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. Jan Dirk Renes. Zijn telefoonnummer is 010-5911998. U kunt uw vragen ook per e-mail stellen. Het e-mailadres is jdrenes@kabelfoon.nl.