GroenLinks Zeist


GroenLinks - VVD Debat

Woensdag 2 februari 2011, 21:38u - Frank Dirkse

GroenLinks - VVD Debat

In het kader van de Provinciale Verkiezingen van 2 maart organiseert GroenLinks op vrijdag 11 februari, in aansluiting op de jaarvergadering van de afdeling Zeist, een debat tussen lijsttrekker Mariëtte Pennarts en VVD-kandidaat Hans Konings.

Hierbij nodigen wij iedereen die geïnteresseerd is in politiek van harte uit voor een verkiezingsdebat tussen twee mensen uit het hart van de Provinciale Politiek:

Mariëtte Pennarts (nr 1 op de lijst van GroenLinks) en Hans Konings (nr 9 op de lijst van de VVD).
Er wordt gedebatteerd over stellingen met betrekking tot ruimte, mobiliteit en groen in onze provincie. Wij maken stellingen, maar ook aan de zaal wordt gevraagd om stellingen te leveren waarvan een selectie in de tweede helft aan bod zal komen.
Er is volop gelegenheid om mee te debatteren.

Vanaf 20.00 uur inloop met een drankje, daarna debat tot 21.30 uur en gezellig napraten.

Plaats: Montessori Lyceum Herman Jordan (ligt aan de Utrechtse weg, gemakkelijk te bereiken en met veel parkeerplaatsen) Jordanlaan 3 in Zeist. Bereikbaar met buslijn 50, 53 58, 74 en meer halte Jordanlaan.

Tijd 20.00 uur- ca. 21.30 uur.

Mariëtte Pennarts (1964) is al heel wat jaren actief in de politiek. Eerst als raadslid/fractievoorzitter van een progressieve combinatie van PvdA en GroenLinks in Montfoort. Daarna als lid van de Statenfractie van GroenLinks.
Het statenwerk combineert zij met het lidmaatschap van de Rekenkamer van de gemeente Baarn. Daarnaast zit zij in de Nederlandse delegatie van de Europese Groene Partij.

Hans Konings (1959) is sinds januari 2010 lid van de Provinciale Staten van Utrecht. Hij maakt deel uit van de commissie Mobiliteit, Milieu en Economie. Al eerder - van 2003 tot 2007 - was hij lid van de Utrechtse Staten. Daarvoor zat hij tussen 1994 en 2001 voor de VVD in de gemeenteraad van de toenmalige gemeente Vleuten-De Meern.

Het debat is een initiatief van GroenLinks Zeist, Heuvelrug en de Bilt