Sdu Uitgevers lanceert weer nieuwe Apps voor de iPhone én iPad

11/02/2011 10:48

SDU Uitgevers b.v.

PERSBERICHT

Den Haag, 11 februari 2011

Sdu Uitgevers lanceert weer nieuwe Apps voor de iPhone én iPad

Nieuw: de Cobouw App

Cobouw, dé informatiebron voor de Nederlandse bouwsector, heeft nu ook een eigen App voor iPhone en iPad. De applicatie is gratis te downloaden via de iTunes store. De app biedt een blik op de krant en geeft de mogelijkheid de krant door te bladeren. Het laatste bouwnieuws komt bovendien de hele dag door via een RSS-feed.

Abonnees van Cobouw kunnen met hun eigen vertrouwde Cobouw.nl inloggegevens de hele krant lezen, voordat de papieren versie per post is bezorgd. Daarnaast blijven abonnees de hele dag op de hoogte van het laatste bouwnieuws via een live news stream.

De gratis Cobouw App is te downloaden via: http://itunes.apple.com/us/app/cobouw/id415721012?mt=8

Mobiel uitgeven bij Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers heeft mobiel uitgeven als speerpunt voor de komende jaren. Sdu Uitgevers lanceerde naast Cobouw eerder al apps in de iTunes Store als re.Public, OpMaatMobiel en JAR Kantonrechtersformule. Sdu Uitgevers heeft voor de komende maanden veel nieuwe apps op de planning staan, waaronder iPad versies van de Architect en Automatisering Gids.

Sdu Uitgevers is voortdurend op zoek naar wegen om haar positie als multimedia uitgever van vakinformatie verder uit te bouwen. Locatiegebaseerde applicaties bieden voor klanten een manier om de content van Sdu Uitgevers nog beter en gerichter in hun werkproces te kunnen toepassen. Primair is dit van toepassing voor onze eigen abonnees opdat zij nog flexibeler gebruik kunnen maken van onze uitgeefproducten.

Over Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers behoort bij de top 3 van uitgeverijen van vakinformatie in Nederland en heeft tevens een belang in de Duitse juridische online uitgeverij juris Gmbh.

Met een uitgebreid aanbod van uitgeefproducten en -diensten blijft Sdu Uitgevers zichzelf én de dienstverlening aan haar klanten continu verbeteren. Innovatie staat daarbij op de eerste plaats.

De belangrijkste klantgroepen van Sdu Uitgevers zijn professionals werkzaam bij de overheid, in de juridische en fiscale wereld, de zakelijke dienstverlening en in de bouwsector. Zij maken dagelijks intensief gebruik van de multimediale informatiebronnen van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 600 medewerkers.

Meer informatie over Sdu Uitgevers kunt u vinden op www.sdu.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.cobouw.nl




SDU uitgevers