Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 10.58 uur

Utrecht, 11-02-2011

Inbraak woning verijdeld

MAARSSEN Twee personen trachtten bij een woning in te breken. De bewoner werd echter wakker waarna het tweetal op de vlucht sloeg.

De bewoner aan Zwanenkamp werd vrijdag 11 februari omstreeks 05.00 uur wakker van breekgeluiden. Hij zag dat de personen met een breekijzer het keukenraam wilden forceren. Hij sloeg op de ruit, waardoor de inbrekers schrokken en wegvluchtten op een scooter, mogelijk in de richting Valkenkamp. Volgens de bewoner hadden zij hun gezichten bedekt en droegen zij zwarte jassen.

De politie onderzoekt de poging en vraagt eventuele getuige(n) kontakt op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0800-9944.

Baldadige jeugd betrapt

WOERDEN Drie jongens zijn betrapt op baldadig gedrag.

Politiemensen controleerden donderdag 10 februari omstreeks 17.00 uur de wachtruimte op het NS-station aan het Stationsplein-noord. Zij zagen dat het drietal met lege blikjes aan het voetballen was en niet van plan om daarmee op te houden. De drie kregen een bekeuring.

Verkeerscontrole

MAARSSEN Bij een verkeerscontrole donderdag 10 februari tussen 10.30 en 12.00 uur op de Maarssenbroekseslag kregen 6 bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de gordel en een aantal kreeg een bekeuring, omdat zij geen rij-of kentekenbewijs kon laten zien. Weer een andere bestuurder kreeg een bekeuring, omdat de band van zijn aanhangwagen zo ver was afgesleten dat zelfs het karkas zichtbaar was.