Gemeente Stede Broec

Ondertekening intentie-overeenkomst Streekhof

11-02-2011 Op donderdag 10 februari werd de intentie-overeenkomst voor uitbreiding van winkelcentrum Streekhof ondertekend. Eind vorig jaar zijn door de gemeente aan de betrokken winkeliers en omwonenden de plannen voor verdere uitbreiding van winkelcentrum het Streekhof gepresenteerd.
De uitbreiding is in het gebied tussen de Schaperstraat en het bestaande centrum. De uitbreiding heeft natuurlijk ook gevolgen voor de ondernemers die nu in dit gedeelte van het centrum gevestigd zijn.

De komende drie maanden zullen Zeeman Vastgoed en MKB Vastgoed Plan via gesprekken met de winkeliersvereniging, eigenaren en ondernemers in Het Streekhof onderzoeken of de plannen om het winkelcentrum in westelijke richting uit te breiden haalbaar zijn en wat de plannen zijn van de huidige ondernemers; vooral ook wie uit wil breiden en wie wil verplaatsen.

Ondertekening

Wethouder Wim Broek tekende de intentie-overeenkomst van de volgende fase van het Streekhofnamens het college van burgemeester en wethouders. Peter Langenberg tekende namens Zeeman Vastgoed en Wim Kleine namens MKB Vastgoed Plan.
van links naar rechts: Wethouder Broek, de heer Langenberg van Zeeman Vastgoed en de heer Kleine van MKB Vastgoedplan van links naar rechts: Wethouder Broek, de heer Langenberg van Zeeman Vastgoed en de heer Kleine van MKB Vastgoedplan

Afspraken over uitbreiding

In de intentie-overeenkomst van de volgende fase van het Streekhof zijn de afspraken over het uitvoeren van dit haalbaarheidsonderzoek vastgelegd.
Als de plannen positief door de ondernemers worden ontvangen is het de bedoeling na afloop van de werking van deze intentie-overeenkomst concrete afspraken te maken over de uitbreiding van het winkelcentrum. 11-02-2011