GroenLinks Venlo
Jolande Sap bezoekt Venlo!

Aanstaande vrijdag, 11 februari, brengt onze Tweede Kamer fractievoorzitter, Jolande Sap, een bezoek aan ons stedje van lol en plezeer. Om 15.45u gaat een delegatie van GroenLinks Venlo haar gezamenlijk ophalen bij haar oude school, het Valuascollege. Daarna maken we een stadswandeling van ongeveer één uur die geheel in het teken staat van cultuur. Wij willen u van harte uitnodigen om mee te lopen met deze stadswandeling en Jolande te ontmoeten.

Tijdens deze stadswandeling zullen een aantal culturele ondernemers uit de wijk Q4 in gesprek gaan met Jolande Sap over hun werkzaamheden en hoe zij kijken naar het huidige cultuurbeleid.
Daarna zal een rondleiding plaatsvinden langs diverse toonaangevende standbeelden in de binnenstad, zoals het Schinkemenke, de Jocushaan, Pinda Wullem en Valuas en Guntrud. Deze beeldhouwwerken zullen aangekleed worden met warme kleding, want GroenLinks laat cultuur niet in de kou staan. Tijdens deze rondleiding zal Jolande Sap een toespraak houden over het huidig cultuurbeleid en hoe GroenLinks cultuur in de toekomst ziet.

Wilt u Jolande graag ontmoeten en laten zien `wie schoeën ós Venlo is', sluit u dan aanstaande vrijdag aan bij de stadswandeling. De start zal plaatsvinden bij de hoofdingang van het Valuascollege, Hogeweg 24 te Venlo. De wandeling zal duren van 15.45u tot 17.30u.


---

_________________