Politie IJsselland

Kamerbewoner overvallen

Getuigenoproep

Deventer, 11-02-2011

Op donderdag 2 februari rond 22.57 uur is een 22-jarige kamerbewoner uit Deventer overvallen. Het slachtoffer bewoont een kamer in een woning aan de Lange Zandstraat. Bij thuiskomst werd hij geconfronteerd met twee onbekende mannen die zijn kamer waren binnengelopen. De mannen bedreigden hem met wapens en namen twee laptops mee. Op enig moment wist het slachtoffer zijn kamer te ontvluchten en de politie te bellen. De overvallers verlieten het pand ijlings en namen daarbij de laptops mee. De overvallers hadden het volgende signalement:

Beiden hebben een geschatte leeftijd van 18 19 jaar en zijn rond de 1 meter 85 groot en hebben een normaal postuur. De ene overvaller had een getint uiterlijk, kort zwart krullend haar en een drie dagen ongeschoren baard. Hij droeg een korte dikke jas van matte zwarte stof met aan de zijkanten naar het midden schuin oplopende witte strepen.

De andere overvaller betrof een blanke man met kort stekelig blond haar met gel. Hij had een glad geschoren gezicht. Ook hij droeg een korte zwarter stoffen jas en een zwart/donkerblauwe spijkerbroek. Een ieder die op het moment van de overval iets bijzonders heeft gezien of op basis van het signalement meent de daders te kennen wordt verzocht contact op te nemen met de politie In Deventer 0900-8844 of met het nummer van BelM (Bel Misdaad Anoniem 0800-7000)