SDU uitgevers


11 februari 2011 - VNG Magazine blijft bij Sdu Uitgevers

VNG Magazine blijft bij Sdu Uitgevers

De publicatie van VNG Magazine en de Gids Gemeentebesturen zal ook de komende vijf jaar door Sdu Uitgevers worden verzorgd. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Sdu Uitgevers hebben 27 januari hun contract hierover verlengd.

VNG Magazine is het officiële orgaan van de VNG. Het voorziet de gemeenten van bestuurlijke informatie en uitgebreide achtergronden. Het blad is bovendien een platform voor discussie. Sinds najaar 2010 is vooral de laatste functie versterkt door de interactieve blog- en nieuwswebsite http://www.vngmagazine.nl/. Ook wordt steeds meer gebruikgemaakt van de sociale media (Twitter, discussiegroep op LinkedIn).
De Gids Gemeentebesturen verschijnt ieder jaar. Hierin staan de actuele contactgegevens van gemeenten.

Rob Veneboer, directeur Business Unit Public Sdu Uitgevers: `Hiermee is onze goede relatie met de VNG voor vijf jaar bevestigd en hebben we de kans deze titels nog verder uit te bouwen. Ik dank de redactie en de uitgevers voor de kwaliteit die ze hebben geleverd. Want zonder een goed product zouden deze contracten niet tot stand zijn gekomen.'

Over Sdu Uitgevers
Sdu Uitgevers behoort bij de top 3 van uitgeverijen van vakinformatie in Nederland en heeft tevens een belang in de Duitse juridische online uitgeverij juris Gmbh.
Met een uitgebreid aanbod van uitgeefproducten en -diensten blijft Sdu Uitgevers zichzelf én de dienstverlening aan haar klanten continu verbeteren. Innovatie staat daarbij op de eerste plaats. De belangrijkste klantgroepen van Sdu Uitgevers zijn professionals werkzaam bij de overheid, in de juridische en fiscale wereld, de zakelijke dienstverlening en in de bouwsector. Zij maken dagelijks intensief gebruik van de multimediale informatiebronnen van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 600 medewerkers.
Meer informatie over Sdu Uitgevers kunt u vinden op http://www.sdu.nl/.