Hoefnet

Nieuws

NK vierspannen in Deurne

11-02-2011

De organisatie van de klasse 4 menwedstrijd Deurne heeft in overleg met de KNHS besloten haar wedstrijd in 2011 een week later dan oorspronkelijk gepland te organiseren. Deurne is op zaterdag 1 en zondag 2 oktober niet alleen gastheer van het NK enkel-en tweespan paarden, maar ook van de vierspan paarden. Het NK pony's dat oorspronkelijk in Deurne zou plaatsvinden, is vanwege het WK pony's in Lipica eind september toegekend aan de organisatie van de internationale pony menwedstrijd in Giethmen van 23 tot en met 26 juni.

De Nederlandse kampioenschappen voor mennen enkelspan paard, tweespan paard en vierspan paard worden gehouden in Deurne op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011. De dressuur en de vaardigheid staan op zaterdag
1 oktober op het programma, de marathon wordt gehouden op zondag 2 oktober waarna de kampioenen gehuldigd worden.

De Nederlandse kampioenschappen voor mennen enkelspan pony, tweespan pony en vierspan pony worden verreden tijdens de internationale menwedstrijd in Giethmen van 23 tot en met 26 juni 2011. De dressuur wordt verreden op donderdag 23 en vrijdag 24 juni, de marathon staat op zaterdag 25 juni op het programma en na de vaardigheid op zondag 26 juni zijn de nieuwe Nederlandse kampioenen bekend.

Kalender NK's mennen 2011

NK enkel-, twee-en vierspan pony : Giethmen 23-26 juni www.ponydrivingsalland.nl
NK enkel-, twee-en vierspan paard: Deurne 1-2 oktober www.vierspannendeurne.nl

Het NK tandems is nog niet toegekend door de KNHS.