Gemeente Hellevoetsluis


Hellevoetsluis: Vestingcode is op
zoek naar enthousiaste Hellevoeters!

Gevraagd: spelers, zangers en acteurs.

Voor het project Hellevoetsluis: Vestingcode dat plaats vindt op zaterdag 18 juni in de Vesting in Hellevoetsluis is Voorne in alle Staten op zoek naar Hellevoeters die het leuk vinden om mee te doen. De organisatie is op zoek naar acteurs, spelers en zangers. Jong en oud, veel of weinig ervaring: iedereen kan en mag meedoen.

Een professionele scenarioschrijver heeft korte toneelstukjes van hoogstens 5 à 10 minuten geschreven voor 25 bijzondere locaties in de Vesting.
Voor een aantal van deze kleine voorstellingen zijn wij op zoek naar Hellevoeters die hieraan mee willen doen.

Op ongeveer 25 locaties zullen op zaterdag18 juni in Hellevoetsluis van 12.00 tot 17.00u non-stop voorstellingen plaatsvinden. De voorstellingen duren maximaal 10 minuten dus het is mogelijk om veel verschillende dingen te zien en te beleven op deze zaterdagmiddag. Locaties die normaal niet te bezoeken zijn zoals monumenten, woningen van particulieren en andere verborgen plekken openen voor deze middag hun deuren.

Voor aanmelding of meer informatie over De Vestingcode kunt u contact opnemen met Nathaly van der Wielen n.wielen@hellevoetsluis.nl of belt u Chantal Kradolfer op 0614816581

Hellvoetsluis: Vestingcode is een project van Voorne in alle Staten, het cultuurprogramma van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Bernisse, Westvoorne en Spijkenisse, de Provincie Zuid-Holland en Kunstgebouw.

02/11/2011