Politie Gelderland-Zuid

Jongemannen beroofd in auto

Zaltbommel, 11-02-2011 o Donderdagavond ontving de politie een melding dat twee inzittenden van een personenauto beroofd waren op de parkeerplaats aan de Hoogsdenhof met De Zandkampen. Daarbij zou het duo mishandeld zijn door een groep jongens in de leeftijd van 18 tot 23 jaar.

De slachtoffers zijn 20 en 22 jaar oud en afkomstig uit Sint Michielsgestel in Brabant. Het duo zat in hun geparkeerde auto. Een viertal jongens kwam rond 23 uur om de auto staan en sloeg om nog onbekende reden de ruiten van de auto in en viel het duo lijfelijk aan. Daarbij liepen de mannen letsel op aan hun gezicht en kneuzingen over hun lichaam.
Uit de auto werden enkele eigendommen weggenomen zoals een navigatiesysteem, sieraden en een jas; een deel daarvan is in de directe omgeving door de politie teruggevonden.

Beide mannen zijn na de melding zelf naar de eerste hulppost van het Groot Zieken Gastziekenhuis in Den Bosch gereden. Agenten van de regiopolitie Brabant Noord hebben een verklaring opgenomen. De zaak is in onderzoek bij het regionale overvallenteam. (01)

Laatst gewijzigd 11-02-2011 17:23 | © Regio Gelderland-Zuid |