Gemeente Breda

Minister Nelissenstraat vrijdag 11 februari afgesloten

De Gemeente Breda voert, als het weer het toelaat, op vrijdag 11 februari diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de Minister Nelissenstraat. Daarom sluit de gemeente de straat inclusief de parkeervakken, tussen 09.00 en 16.00 uur, geheel af voor auto's. Doorgaand verkeer wordt met verkeersborden omgeleid.

Waarom deze maatregelen
In de Minister Nelissenstraat wordt intensief geparkeerd. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna onmogelijk is en vuil zich ophoopt. De afsluiting is nodig om de straat schoon te maken, kolken te reinigen en waar nodig kleine reparaties te verrichten aan de bestrating. Ook zijn er op verschillende plaatsen verzakkingen en andere beschadigingen aan verhardingen die hersteld moeten worden.

De gemeente vraagt uw medewerking
Een geheel autovrije straat geeft de meeste ruimte om het werk snel en efficiënt uit te voeren en u de minste hinder. De gemeente verzoekt u daarom om uw auto op vrijdag 11 februari tussen 09.00 en 16.00 uur niet in de Minister Nelissenstraat te parkeren. Houdt u er bovendien rekening mee dat op deze dag een tijdelijk stopverbod wordt ingesteld.

Informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer H. Wilborts van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 45 51. Voor informatie over de verkeersafzettingen kunt u contact opnemen met de heer M. Witvoet, telefoon (076) 529 94 47. U kunt ook een e-mail sturen naar m.witvoet@breda.nl.
Vragen aan de gemeente?
Klanten waarderen schuldhulpverlening Kredietbank West-Braba...