Provinciaal GroenLinks-VVD debat in Zeist


Zeist, 20110131 -- Op vrijdag 11 februari worden de degens gekruist over provinciale politiek door Mariëtte Pennarts, nr 1 op de lijst van GroenLinks, en Hans Konings, nr 9 op de lijst van de VVD. Er wordt gedebatteerd over stellingen met betrekking tot ruimte, mobiliteit, milieu en groen. Ook de zaal krijgt een balangrijke rol in het debat.

Hans Konings (1959) is sinds januari 2010 lid van de Provinciale Staten van Utrecht. Hij maakt deel uit van de commissie Mobiliteit, Milieu en Economie. Al eerder - van 2003 tot 2007 - was hij lid van de Utrechtse Staten. Daarvoor zat hij tussen 1994 en 2001 voor de VVD in de gemeenteraad van de toenmalige gemeente Vleuten-De Meern.

Mariëtte Pennarts is al heel wat jaren actief in de politiek. Eerst als raadslid/fractievoorzitter van een progressieve combinatie van PvdA en GroenLinks in Montfoort. Daarna als lid van de Statenfractie van GroenLinks.
Het statenwerk combineert zij met het lidmaatschap van de Rekenkamer van de gemeente Baarn. Daarnaast zit zij in de Nederlandse delegatie van de Europese Groene Partij.

Plaats: Montessori Lyceum Herman Jordan, Jordanlaan 3 in Zeist.
Tijd: 20:00 uur - 21:30 uur

Het debat is een initiatief van
GroenLinks Zeist, Heuvelrug en de Bilt i.s.m. VVD Zeist





GroenLinks Zeist