Steffen Morrison brengt debuutalbum uit


Voormalig Monsterboard medewerker leeft zijn droom na

Amsterdam, 20110204 -- Op vrijdag 11 februari komt het langverwachte debuutalbum van Steffen Morrison, ` Revealed', uit. De single van dit ` pop met een rauw randje' album, ` Shake It' wordt in de wereldwijde Reebok `EasyTone' commercial gebruikt. ` Shake It' komt uit op 28 januari.

Steffen Morrison
Steffen groeide op met muziek van Otis Redding, Ella Fitzgerald en Marvin Gaye. Tevens liet hij zich in zijn eigen muzikale ontwikkeling inspireren door onder andere Macy Gray en Lenny Kravitz. Zijn grote droom was het om zelf een album te maken die met `Revealed' nu verwezenlijkt wordt. Onder andere Toon! (bekend van The Voice) en Berget Lewis werkten mee.

Droombaan
In 2008 besloot Steffen, toen werkzaam bij carrièresite Monsterboard, van zijn passie zijn werk te maken. Hij schreef samen met een Monsterboard collega het nummer `Still you' en maakte een bijbehorende videoclip inclusief collega's. Hij won de M-factor Award, de internationale zangwedstrijd voor Europese Monster-landen. Steffen besluit zijn droombaan te verwezenlijken: hij gaat verder als zanger en zegt in 2009 zijn baan bij Monsterboard op. Steffen brengt vervolgens succesvolle singles uit als `Long time' en `Coordination' .

Verschillende optredens op TV en live radio bij onder andere De Wereld Draait Door, BNN, 3FM, Fun-X en BNR volgden.

Volg je passie
Met het album `Revealed' is zijn carrière als zanger nu een feit. En doet Steffen waar velen alleen maar van dromen: volg je passie. "Als organisatie zijn we er trots op dat onze oud-collega zijn droom naleeft en we vinden het geweldig dat we hem kunnen promoten" licht Warren Hammond, managing director van Monsterboard.nl, toe. "Als carrièresite zijn we er ook trots op dat we duizenden professionals aan een baan kunnen helpen. Wij hopen dat het vinden van de perfecte baan hen allemaal een stap dichter bij het vervullen van hun eigen dromen brengt. En als muziekliefhebber ben ik er trots op Steffen te kunnen ondersteunen - iedere keer als ik zijn stem hoor word ik weer overrompeld - wat kan hij goed zingen."





Monsterboard