Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diemen, 11 februari 2011

Randstad-directeur wint titel 'Commercieel Directeur van het jaar'

Judith Schoenmaeckers, commercieel directeur van Randstad Nederland, is gisteren door ruim 700 vakgenoten en een vakjury uitverkoren tot 'Commercieel Directeur van het jaar'. Zij moest het tijdens het Salesevent 2011 opnemen tegen genomineerden Bas Hoogland van Landal GreenParks en Leo Koppelaar van AFAS ERP Software.

Tijdens het evenement presenteerden de drie commercieel directeuren zich aan een vakjury en het aanwezige publiek. Uiteindelijk wist Judith Schoenmaeckers het meest te overtuigen. "Judith Schoenmaeckers is een commercieel directeur met een salesgedrevenheid vanuit passie. Zij heeft binnen Randstad een verfrissende beweging naar een salesoriëntatie gebracht die onderdeel is van de huidige bedrijfsstrategie", aldus de vakjury. De verkiezing 'Commercieel directeur van het jaar' is een initiatief van de Sales Management Association (SMA) en is dit jaar voor de 39e keer gehouden.

Judith Schoenmaeckers reageerde zeer verheugd op het binnenhalen van deze titel: "Juist in de afgelopen tijd waarin veel organisaties het moeilijk hebben gehad, moet je de verbinding blijven zoeken met je klanten. Dit doen wij onder meer door een intensief contact en door mee te denken. Het doel is dan om met lef en creativiteit toch groei te realiseren.''