Politie Zeeland


---

0197-2011 Verkeersongeval in Zaamslag
Op de kruising het Veer / Veerstraat vond donderdagavond om 22.00 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige automobiliste reed op het Veer in de richting van de Veerstraat. Op de kruising verleende zij geen voorrang aan een 52-jarige automobilist die vanuit de richting Hulst over de Veerstraat reed. Bij de aanrijding liepen de 18-jarige vrouw en een 16-jarige passagiere nekklachten op. Zij zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De 52-jarige bestuurder bleef ongedeerd. Beide auto zijn geheel vernield. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Terneuzen.

0198-2011 Automobilist rijdt op rotonde, Terneuzen
Donderdag rond 23.00 uur is een 32-jarige Terneuzense automobilist op de Guido Gezellestraat / Rooseveltlaan in zijn woonplaats op een rotonde gereden.
De man kwam uit de richting van de Zuidpolder en reed in de richting van de Tractaatweg. Nadat hij een aantal auto's was gepasseerd, vloog hij uit de bocht. Hij reed een lantaarnpaal uit de grond, sleepte die enkele meters mee en kwam op de rotonde tot stilstand. De automobilist is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Omdat hij gedronken had, werd een bloedproef afgenomen en moest hij zijn rijbewijs inleveren.

0199-2011 Inbraak in bedrijfsgebouw in Hulst
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfsgebouw op de Amerikaweg in Hulst.
Er werd een ruit vernield en uit de kantoorruimte van het gebouw werden enkele honderden euro's gestolen.

0200-2011. Jongen vermist, Sint Maartensdijk
Sinds woensdagavond jl. wordt de 16-jarige Timothy van der Boor uit Sint Maartensdijk vermist.
Timothy is 1.78 m lang, weegt 66 kg en heeft blond halflang haar.
Hij is woensdagavond rond 22.30 uur van huis vertrokken en niet teruggekeerd.
Mensen die weten waar Timothy verblijft of hem hebben gezien worden verzocht te bellen naar 0900-8844 of zich te melden op een politiebureau.