Ingezonden persbericht


Persbericht:

HeR Ontwikkeling Vastgoed verwerft strategische positie in De Loper te Vlaardingen.

Rotterdam, 11 februari 2011 - HeR Ontwikkeling Vastgoed verwerft het winkelpand de Loper 1 in het winkelcentrum De Loper te Vlaardingen. Het voormalige ABN AMRO pand werd verworven van een particuliere belegger. Het winkelpand is een strategische positie binnen de ontwikkelingsvisie Holy-Zuidwest van de gemeente Vlaardingen voor de 'Zuidkop' van winkelcentrum De Loper. HeR Ontwikkeling Vastgoed is met betrokken partijen plannen aan het concipiëren om een structurele invulling te geven aan dit deel van het winkelcentrum. De ontwikkeling sluit naadloos aan bij de doelstelling van HeR om bestaande Nederlandse voorzieningencentra duurzaam te herontwikkelen. Het winkelpand is reeds verhuurd aan Piet Lap herenmode die zijn zevende vestiging opent in de regio Rijnmond. De particuliere belegger werd in deze verkooptransactie bijgestaan door Van Ekris winkels uit Alphen aan den Rijn.

HeR richt zich op (her)ontwikkeling van Nederlandse voorzieningencentra. Daarnaast streeft HeR naar ontwikkelingen met een duurzame meerwaarde binnen de omgeving, die voldoet aan de ruimtebehoefte van de gebruiker. Prioriteit is het behoud van de waarde en optimalisatie van het vastgoed.

HeR beschikt over de kennis en het netwerk van strategische partners om het totale ontwikkelingsproces te bestrijken; van conceptontwikkeling, financiële haalbaarheid, commerciële en technische ontwikkeling, uitvoering, tot en met verhuur en verkoop.

HeR werkt samen met locale overheden, (institutionele) beleggers, vastgoedfondsen, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en retail organisaties, die een betrouwbare partner zoeken bij de (her)ontwikkeling van voorzieningencentra.

Noot voor de redactie,