Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

TIM DOUWSMA weer terug op het ijs!

SNEEK, 11 februari 2011 - Tim Douwsma heeft na zijn deelname aan 'Sterren dansen op het ijs' de smaak van het schaatsen goed te pakken, want op Valentijnsdag keert hij terug op de ijsbaan. De zanger beleeft maandag een romantisch Valentijnsdiner samen met een gelukkige dame die gekozen werd uit één van de honderden inzendingen die RADIONL binnen kreeg op de oproep voor de romantische Valentijnsdate samen met Tim.

Samen met RADIONL riep Tim vrouwelijke luisteraars op om zich op te geven via de zender voor een romantische date met de zanger op Valentijnsdag, 14 februari aanstaande. Na de romantische brunch worden de schaatsen onder gebonden en neemt de Fries sportief revanche op het korte avontuur in het TV programma 'Sterren dansen op het ijs'. Tim moest helaas als eerste, twee weken geleden, het veld ruimen tijdens de live show op SBS 6. "Ik had mijn schaatsen na mijn kortstondige avontuur in 'Sterren dansen op het ijs' al in het vet gezet maar kijk uit naar een kleine revanche op de ijsvloer in Heerenveen samen met mijn Valentijnsdate".

Tim scoort momenteel goed met zijn nieuwe single 'Winter voor twee'. Ook de titel nodigt natuurlijk uit om het diner te nuttigen in de belangrijkste overdekte schaatsarena van Nederland, ijsstadion Thialf in Heerenveen.

RADIONL is een bijna landelijk commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echte RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland.

Noot voor de redactie (