Gemeente Hoorn

Openingstijden Serviceloket Bangert en Oosterpolder veranderen

Vanaf maandag 14 februari veranderen de openingstijden van het Serviceloket in Bangert en Oosterpolder. Het loket is vanaf dan geopend op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur, op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

De oude openingstijden waren: op maandag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 en donderdag van 18.00 tot 20.00. De laatste tijd wordt het loket op maandag en donderdagavond minder druk bezocht. Bovendien zijn er sowieso minder bezoekers van het Serviceloket, door het veranderde bouwtempo in de wijk. Met de verandering van de openingstijden verwachten de medewerkers van het loket het aantal bezoeken en vragen goed te kunnen bedienen.

Het Serviceloket is een informatiepunt waar huidige en toekomstige bewoners van Bangert en Oosterpolder terecht kunnen voor informatie over de wijk. In de meest brede zin van het woord. Want mensen kunnen hier vragen stellen over beschikbare woningen, maar ook over het ontwerp van de wijk en bijvoorbeeld de voortgang van de bouw. Het is een samenwerking tussen de gemeente Hoorn en de Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn (OMH). In het Serviceloket is informatie te vinden van alle ontwikkelaars die in Bangert en Oosterpolder bouwen.