Gemeente Binnenmaas

Commissievergaderingen

10-02-2011

Volgende week komen de commissies Maatschappelijke Zaken en Ruimtelijke Zaken bij elkaar voor de maandelijkse vergaderingen. De bijeenkomsten zijn openbaar en worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam. De commissie Algemene Bestuurlijke Zaken & Middelen vergadert niet.

Commissie Maatschappelijke Zaken op maandag 14 februari om 20.00 uur Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:


* aanwijzing van gemeentelijke monumenten;
* stand van zaken project Vitale kernen.

Commissie Ruimtelijke Zaken op dinsdag 15 februari om 20.00 uur Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:


* verkoop deel perceel aan de Tienvoet en aankoop perceel van Benevia in Heinenoord;

* verkoopvoorwaarden nieuwbouwwoningen;

* Waterplan Binnenmaas 2011-2015;

* Milieu Uitvoeringsprogramma 2011.

Vragenrecht en spreekrecht

Direct aan het begin van de vergadering komt het vragenrecht aan de orde. Hier mag u in principe vragen stellen over allerlei zaken die tot het werkterrein van de commissie behoren. U mag het echter niet hebben over onderwerpen die op de agenda staan. Als u het juist wel over zo'n onderwerp wilt hebben, kunt u gebruik maken van het spreekrecht. U krijgt in dat geval bij het betrokken agendapunt daarvoor de gelegenheid. Houdt u er rekening mee dat zowel bij het vragenrecht als het spreekrecht uw spreektijd beperkt is tot 5 minuten. U kunt aan het begin van de vergadering bij de griffier aangeven dat u van het vragen- of spreekrecht gebruik wilt maken.

Informatie

De agendas zijn ook te raadplegen via Bestuur & Organisatie/Vergaderkalender. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffier, via tel. 078 633 45 87, e-mail: griffie@binnenmaas.nl.