Gemeente Oldambt


Volg gemeente Oldambt via Twitter en You Tube

Gemeente Oldambt heeft eigen Twitteraccount, You Tube-kanaal en weblog De gemeente Oldambt is te vinden op Twitter. U kunt ons vinden onder de naam gemeenteoldambt. Hier leest u de laatste nieuwsberichten, persberichten en berichten die op het weblog van de burgemeester zijn geplaatst. Ook wanneer agenda's van de gemeenteraad en -commissies geplaatst zijn, bent u via Twitter als eerste op de hoogte.

Met Twitter kunt u snel korte berichten uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt "twitteren" genoemd. Twitter is een sociaal netwerk waarbij men vrienden/organisaties kan toevoegen van wie u de berichten leest. Twitter is helemaal gratis. U kunt zich aanmelden op www.twitter.com en hebt alleen een email adres nodig om u te registreren.

Ook Pieter Smit is op Twitter te vinden, waarin hij vertelt over zijn werk. Hij is op Twitter te vinden onder de naam deburgemeester.

You Tube
Sinds een aantal weken beschikt de gemeente Oldambt ook over een eigen YouTube-kanaal. Dit is een handig communicatiemiddel om actuele, interessante en belangrijke onderwerpen via beeldmateriaal (en geluid) toe te lichten. Zo vindt u op ons kanaal nu bijvoorbeeld het Oldambtster Volkslied. In de toekomst gaan we dit medium steeds vaker gebruiken om u te informeren.
Het You Tube kanaal van de gemeente Oldambt is te vinden onder: http://www.youtube.com/user/degemeenteoldambt

Weblog burgemeester Pieter Smit
Weet u wat de burgemeester elke week meemaakt? Waar hij komt in de gemeente en met wie hij spreekt en waarover hij vergadert? Volg dan het weblog van de burgemeester. Hij schrijft over wat hij als burgemeester meemaakt, wat hem opvalt en wat hem raakt. Op de homepage vindt u een rechtstreekse link naar zijn weblog. In de weblogberichten vindt u bovendien ook links naar relevante websites voor meer informatie. Pieter Smit vindt het belangrijk om te laten weten wat het werk van de burgemeester inhoudt.

Oldambt, februari 2011