Faster Forward Elements release 5.0

14/02/2011 09:47

Faster Forward B.V.

Faster Forward Elements release 5.0

14 FEBRUARI 2011 - BERGEN OP ZOOM

Vanaf maandag 14 februari neemt Faster Forward na een uitgebreide testfase versie 5.0 van Elements in gebruik. In deze nieuwe versie zijn bestaande functionaliteiten geoptimaliseerd en er zijn nieuwe koppelingen gemaakt met externe adviesondersteunende applicaties. Een bijzondere aanvulling is de nieuwe makelaardij module, waarbij de software van Yes-co geïntegreerd is met Elements. Door deze ontwikkeling is Elements nu ook uitermate geschikt voor makelaars die tevens financiële producten aanbieden.

Elements voor makelaardij

Faster Forward combineert haar specifieke toepassingen voor financiële dienstverlening met de volwaardige makelaardij software van Yes-co binnen één geïntegreerd systeem. Hierdoor is Elements vanaf nu ook de ideale oplossing voor de moderne makelaar die verder gaat dan alleen bemiddelen op de huizenmarkt door daarnaast hypotheken en verzekeringen aan te bieden. De integratie van de complete Yes-co makelaardij module in Elements brengt unieke mogelijkheden met zich mee en zorgt ervoor dat de klant optimaal bediend wordt.

Nog meer mogelijkheden met Elements

Naast de uitbreiding met deze makelaardij module bevat release 5.0 nog meer nieuwe toevoegingen. De adviesapplicatie Moneyview is geïntegreerd binnen Elements en er is een koppeling gemaakt met Financial DNA, een applicatie die adviseurs helpt het advies en de presentatie daarvan af te stemmen op het gedrag en de communicatiebehoefte van de klant. Verder is er een koppeling gemaakt met de service van de Hypotheekbond. Adviseurs kunnen deze service gebruiken om goed in te spelen op de actuele financiële situatie en besparingen voor de klant en daarbij anticiperen op nieuwe verkoopmogelijkheden. Dankzij deze nieuwe koppelingen presenteert de adviseur zijn klanten op een voor hen begrijpelijke manier, het gunstigste advies, met het meest voordelige aanbod en de best passende producten.

Optimalisatie van bestaande functionaliteiten

Deze release staat niet alleen in het teken van nieuwe toevoegingen. Op basis van de ervaringen van gebruikers zijn er ook een aantal bestaande functionaliteiten geoptimaliseerd. Verder zijn de koppelingen met externe partijen, zoals de advies en communicatiepakketten geüpdate naar de nieuwste versies. Elements is het meest complete, geïntegreerde, webbased IT platform, voorzien van alle gemakken voor financiële dienstverleners en nu dus ook voor makelaardij.





http://www.fasterforward.nl