Ouders van Nu hoofdsponsor komedie Mama!

14/02/2011 09:00

KO Theaterproducties B.V.

In het voorjaar van 2012 zal de toneelproductie Mama!, een komedie over het moederschap, in Hoofddorp in première gaan. Deze komedie over wikken en weeën wordt wegens succes opnieuw in productie genomen, en is volgend voorjaar nog één maal in de theaters door heel Nederland te zien. Mama! werd vertaald door Daphne Deckers en zal worden gespeeld door Mary-Lou van Steenis (o.a Vrienden voor het Leven), Annick Boer (o.a. Ja Zuster Nee Zuster), Esther Roord (o.a. Kees & Co.) en Margo Dames (o.a Het Gouden Ei).

Voor de komedie Mama! is producent KO Theaterproducties BV een promotioneel samenwerkingsverband aangegaan met het blad Ouders van Nu, van Sanoma Uitgevers. Speciaal voor de lezers van Ouders van Nu zal er onder andere een exclusieve voorstelling worden gegeven. Ouders van Nu ondersteunt de voorstelling Mama! vanwege relevantie en humor over het onderwerp moederschap bij de overeenkomstige doelgroep.

Mama! zal in de theaters te zien zijn vanaf februari tot en met mei 2012.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.kotheaterproducties.nl

http://www.kotheaterproducties.nl