CDA


Nieuws
De Graafschap leeft in de Achterhoek
maandag 14 februari 2011

Het CDA heeft op zondag 13 februari bij BVO De Graafschap met 17 mensen geflyerd voorafgaande aan de wedstrijd De Graafschap â FC Groningen. Zowel het flyeren alsook de wedstrijd was erg leuk en sfeervol. Het mooie is dat veel mensen een nieuw multifunctioneel stadion nodig achten. Maarâ¦.. dan wel in Doetinchem. En waar vindt het CDA dat het moet komen?

Â

Mooi is, dat we het eens zijn dat er een multifunctioneel stadion moet komen. De gehele regio, de sport in brede zin en de Graafschap zullen daar profijt van hebben. Maar het CDA bepaalt niet waar het Stadion moet komen. Het CDA wil door een eenmalige bijdragen het vliegwiel op gang helpen. Het stadionproject wordt gedragen wordt door marktpartijen/investeerders in samenspraak met belanghebbenden, die de afweging maken waar het best het multifunctionele stadion moet komen. Niet het CDA of de Provincie.

Â

Iedereen die het CDA gisteren sprak, was het er over eens dat er een stadion met een maatschappelijke meerwaarde voor de regio moet komen. De meerwaarde moet ook bijdragen om het stadion exploitabel te maken.

Veel mensen reageren positief op deze flyer actie. En welke politieke kleur men ook aanhangt, de Graafschap is een bindende factor die partij politieke grenzen overschrijdt.

Mooi is, dat men na zondag weet waar het CDA voor staat en voor kiest.

Een aantal van de 24 functies die sport, voor het individu en maatschappelijk in zich heeft, heeft het flyer team en de kandidaten zondag 13 februari kunnen zien en beleven.

Het was een feest om daarbij aanwezig te zijn.

Â

Herman Koster, CDA Statenlid