Watersportverbond - KNWV

Het verbond ondersteunt de Marrekrite met â¬5000,-

maandag 14 februari 2011

De cheque van het Watersportverbond werd door Joop Simmers, bestuurslid communicatie aangeboden aan Jack van den Berg, directeur van de Marrekrite Uiteraard werd vervolgens door Joop Simmers en zijn vrouw het goede voorbeeld genomen door het bekende vlaggetje van de
Marrekrite aan te schaffen. Met de aankoop van dit vlaggetje kunnen alle watersporters een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de Marrekrite.

De Marrekrite
De Marrekrite is een samenwerkingsverband tussen de provincie Friesland en 20 gemeenten in Friesland. Het doel is een goede balans te vinden tussen recreatie, op en om de Friese wateren, het landschap en de natuur. Dit is ook één van de doelen van het Watersportverbond.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Watersportverbond in Friesland op www.watersportverbond.nl/fryslan. Voor informatie over het recreatieschap op www.marrekrite.nl.

Het Watersportverbond staat nog tot en met woensdag 16 februari op standnummer 5072, Boot Holland, de watersportbeurs van Noord-Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Smal: 06-11332664.