Gemeente Wassenaar

Tentoonstelling Carel Bruens

Zondag 13 februari jl. is de tentoonstelling van Carel Bruens op het Raadshuis de Paauw van start gegaan. Carel Bruens, geboren in 1925 in Ravenstein volgde de kunstacademie in Arnhem en de Koninklijke in Den Haag. Na een drukbezochte middag vol belangstellenden, familie en vrienden mogen we spreken van een geslaagde opening van de expositie met prachtige glas-in-lood werken en schilderijen.

Dit de laatste expositie georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur. Zij heeft sinds 2007 de door voormalig burgemeester Schoute ingezette activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur een aantal jaren uitgevoerd. Met deze kleurrijke tentoonstelling wordt deze periode van 4 jaar afgesloten.

Voorzitter van de stichting , de heer John Lintjer, refereerde aan deze periode bij de opening. Vervolgens gaf hij het woord aan de kunstenaar zelf wiens buurman de heer Jim Yarnell het geheel met zijn trombone muzikaal omlijstte.

De expositie van Carel Bruens is geopend tot 27 maart a.s., elke donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 16.00 uur in het Raadshuis de Paauw te Wassenaar.

* 14 februari 2011