Gemeente Almelo

Stadspromotiefilm 'de Almelo Aanpak' vanaf nu op dvd verkrijgbaar

14 februari 2011 - De promotiefilm `de Almelo Aanpak', die in december 2010 in première ging, is vanaf maandag 14 februari voor inwoners en andere belangstellenden op dvd verkrijgbaar. Geïnteresseerden kunnen een gratis exemplaar ophalen bij de bij de Centrale Bibliotheek in de binnenstad of één van de filialen, bij het ANWB/VVV-kantoor aan de Rosa Luxemburgstraat of bij de publieksbalie in het Stadhuis.

Vele facetten van Almelo
De Gemeente juicht het toe als inwoners en ondernemers de film gebruiken om te laten zien wat Almelo te bieden heeft. In de film, zonder commentaartekst, maakt de kijker kennis met de vele facetten van Almelo. Van de grafelijke residentie en het groen van de Gravenallee tot evenementen als de Havendagen en de nacht van Almelo. In de tien minuten durende film ontmoet de kijker ook tal van inwoners en ondernemers.

dvd hoes de almelo aanpak
De dvd-hoes van de stadspromotiefilm 'de Almelo Aanpak'

Stadsmarketing
De promotiefilm past in de stadsmarketingvisie van Almelo. De film is een laagdrempelige en toegankelijke manier om Almelo als stad te presenteren. Zowel aan gasten van de Gemeente zelf, als aan toeristen in de verschillende hotels als bezoekers van de vele bedrijven in de stad. En via internet wereldwijd. Deze promotiefilm vervangt de diaserie die dateerde van begin jaren negentig. Er is geld gereserveerd om gedeelten van de film in de toekomst te vernieuwen.