Integron gecertificeerd NFC Index lid

14/02/2011 16:09

Integron B.V.

Integron is per direct gecertificeerd voor de NFC Index op het onderwerp klanttevredenheidsonderzoek voor het facilitair bedrijf. Integron levert een belangrijke bijdrage aan de benchmark data van de NFC Index voor dit onderwerp. Organisaties kunnen op deze manier de facilitaire kosten, het serviceniveau, duurzaamheid en de klanttevredenheid met elkaar in verband brengen en tegelijkertijd vergelijken met andere (vergelijkbare) organisaties. Deze combinatie geeft diepgaand inzicht en maakt het voor facilitaire organisaties mogelijk om nog meer gerichter te sturen.

Klanttevredenheidsonderzoek voor het Facilitair bedrijf

De benchmarkdata van Integron geeft inzicht in de interne klanttevredenheid, wensen en behoeften ten aanzien van de facilitaire dienstverlening. De benchmark is ingedeeld in verschillende sectoren, welke aansluiten bij de kringen van de NFC Index en het Nederlandse bedrijfsleven.

Over NFC Index

De NFC Index geeft de mediane marktconforme facilitaire kosten weer voor kantoren en de daarmee samenhangende diensten, per werkplek. De NFC Index is opgebouwd uit de functies huisvesting, diensten, middelen, ICT, externe voorzieningen en het facility management van dat geheel. Inmiddels nemen zo'n 80 bedrijven en overheidsorganisaties deel aan de NFC Index. Kijk voor meer informatie op http://www.nfcindex.nl/.

Over Integron

Integron is deskundig op het gebied van tevredenheidsonderzoek onder klanten, medewerkers en interne klanten (eindgebruikers). Het onderzoeksbureau is in 1993 opgericht in Rotterdam en heeft ruim zestig medewerkers in dienst. Integron werkt samen met organisaties die streven naar een hogere organisatietevredenheid en een hoger organisatierendement door de relatie met klanten en medewerkers te versterken. Voor organisaties die beter willen worden door te luisteren naar klanten en medewerkers voert Integron succesvolle tevredenheidsonderzoeken uit met inzet van gepassioneerde professionele medewerkers, state-of-the-artkennis van klant- en medewerkerrelaties en unieke onderzoekstechnologie. Integron werkt voor talloze organisaties, waaronder de ANWB, Cordares, PGGM, SNS Reaal, Provincie Groningen, Erasmus Universiteit en de NEN. Het bureau is lid van ESOMAR, een wereldwijde organisatie voor marktonderzoekers, en MOA (MarktOnderzoekAssociatie).Integron brengt jaarlijks een vijftal rapporten uit die gebaseerd zijn op landelijk belevingsonderzoek. De rapporten behandelen de staat van de medewerker- en (interne) klanttevredenheid in Nederland.





http://www.integron.nl