Gemeente Binnenmaas

Onderzoek tevredenheid cliënten Wmo in Binnenmaas

08-02-2011

Gemeente Binnenmaas biedt ondersteuning aan mensen met (lichamelijke) beperkingen. Deze ondersteuning wordt geleverd in het kader van de Wet maatschappelijke
ondersteuning (Wmo). De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat mensen van de ondersteuning vinden en wat er beter kan. Daarom wordt jaarlijks een onderzoek uitgevoerd. Het onderzoek vindt plaats door middel van een schriftelijke vragenlijst waarin vragen worden gesteld over verschillende aspecten van de ondersteuning. De enquête zal in de week van 14 -19 februari worden verstuurd aan ongeveer 600 willekeurig gekozen cliënten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Naar
verwachting worden in de zomer de uitkomsten van het onderzoek bekendgemaakt in deze gemeenterubriek. Wij hopen dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd zult nemen deze in te vullen en in te sturen. De gemeente heeft immers de mening van de cliënten nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het onderzoek of heeft u vragen over ondersteuning? Dan kunt u terecht bij het Wmo-loket. De medewerkers van het loket zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via tel. 078 676 44 33.