Samenlevingsovereenkomst hèt serieuze Valentijnscadeau voor 2011


Valentijnsakte tijdelijke prijsdoorbraak in het notariaat

Doorn, 20110210 -- Doehetzelfnotaris.nl komt op Valentijnsdag 2011 één dag lang met een bijzondere actie voor consumenten die officieel willen gaan samenwonen. Door de prijs voor het opstellen van een samenlevingsovereenkomst gedurende een dag bijna te halveren, zorgt Doehetzelfnotaris.nl voor een (tijdelijke) prijsdoorbraak in het notariaat.

Iedereen met goede voornemens voor het sluiten van een samenlevingsovereenkomst kan die op 14 februari aanstaande omzetten in romantische en toch serieuze daden.

Bij doehetzelfnotaris.nl kan - alleen die dag - een echte notariële samenlevingsovereenkomst worden opgesteld voor slechts 142 ero. De normale prijs is 230 euro. Deze Valentijnskorting zorgt meteen voor een (heel tijdelijke) prijsdoorbraak in het notariaat. Het tarief is inclusief BTW en exclusief verschotten en eventueel meerwerk.

De aanbieding geldt uitsluitend voor samenlevingsovereenkomsten die op 14 februari 2011 tussen 00.00 en 24:00 uur op de site zijn opgesteld en vanaf daar zijn verzonden naar een van de notariskantoren die deelnemen aan deze Valentijnsakte.

Op doehetzelfnotaris.nl staat alle aanvullende informatie. Deze site is sinds de lancering in 2009 een serieuze must voor iedereen die online efficiënt een notariële akte wil opstellen, en op Valentijnsdag bovendien een ludieke.

Meer weten: kijk op www.doehetzelfnotaris.nl