Esther Kuijpers eerste vriendschapsconsulent van Nederland


De Vriendenmakelaar helpt bij zoektocht naar nieuwe vriendschappen

Barendrecht, 20110214 -- Esther Kuijpers heeft een primeur. Vandaag, op Valentijnsdag, heeft ze als eerste vriendschapsconsulent van Nederland, de eerste leden ingeschreven bij De Vriendenmakelaar.

Vriendschapsconsulent?
Inderdaad! Esther bemiddelt via De Vriendenmakelaar bij het vinden van nieuwe vrienden. Iets heel anders dan een consulent relatiebemiddeling. Esther: `Dat is een hele andere tak van sport.'

Vriendschappen, daar gaat het om. En Esther helpt iedereen die graag nieuwe vrienden wil leren kennen.

Er zijn legio redenen waarom mensen op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen.  Verhuizingen, werk, kinderen, verlegenheid: voor veel mensen is het niet altijd even gemakkelijk om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Voor die mensen is Esther gestart met De Vriendenmakelaar. Want de eerste vriendschapsconsulent van Nederland gelooft in vriendschappen, (h)echte vriendschappen tussen mensen.

En daarom wil ze iedereen helpen bij het vinden van nieuwe vrienden. Esther Kuijpers:  `Vriendschappen vormen een belangrijke aanvulling op je leven.  Vrienden maken je leven rijker en leuker. En ze helpen je ook om door moeilijkere tijden te komen.'

De Vriendenmakelaar stelt een persoonlijke benadering en privacy op de eerste plaats. Het vinden van nieuwe vrienden wordt begeleid door een vriendschapsconsulent die ook waakt over je persoonsgegevens.

Zo blijven persoonlijke gegevens anoniem totdat iemand aangeeft  met een ander lid van De Vriendenmakelaar contact te willen.

Met De Vriendenmakelaar maak je snel vrienden.

Interview met Esther Kuijpers
De Vriendenmakelaar