Kobo laat ervaring met eReading voor BlackBerry PlayBook-tablet zien op Mobile World Congress 2011

Kobo’s Executive Vice President spreekt bezoekers toe bij BlackBerry-stand

TORONTO, Canada--(BUSINESS WIRE)-- 20110214 --

Kobo, de enige wereldwijde ‘pure-play’ eReading-dienst heeft vandaag haar medewerking aangekondigd bij de BlackBerry®-stand op het Mobile World Congress. Kobo zal haar eReading-ervaring die mee wordt geleverd op het langverwachte BlackBerry® PlayBook™-tablet, maar ook de Kobo eReading app voor BlackBerry®-smartphones, demonstreren. Woordvoerders van Kobo zijn gedurende de beurs beschikbaar bij stand nr. 7B42 in hal 7, de App Planet-hal.

Daarnaast zal de Executive Vice President van Business Development bij Kobo, Todd Humphrey, van 14-16 februari 2011 elke dag om 13:00 uur spreken bij de stand.

“Het Mobile World Congress is dé ontmoetingsplaats voor marktleiders op de mobiele technologiemarkt om bijeen te komen, samen te werken, te netwerken en te discussiëren”, aldus Humphrey. “Het is voor mij een uitdaging om Kobo dit jaar te kunnen vertegenwoordigen naast onze partner, RIM, en onze Kobo shopping- en eReading-ervaring met het BlackBerry PlayBook-tablet uit te wisselen, een apparaat dat er klaar voor is om de wereld van de tablets eens flink op te schudden.”

Spreeksessies Kobo:

Wanneer:

        Maandag, 14 februari 2011 t/m woensdag 16 februari 2011
Elke dag om 13:00 uur
 

Waar:

RIM, stand nr. 7B42, App Planet Hal 7

De eReading-app van Kobo voor het BlackBerry PlayBook-tablet – ontworpen door boekenliefhebbers voor boekenliefhebbers – biedt consumenten over de hele wereld een prachtige leeservaring, zoals bij een gedrukt boek, met een geïntegreerde boekenwinkel met ruim 2,2 miljoen boeken in het assortiment. Klanten kunnen kiezen uit de populairste nieuwe uitgaven en New York Times®-bestsellers, plus ruim één miljoen gratis titels, variërend van 18e-eeuwse romans tot thrillers en de beroemdste literaire meesterwerken.

Over Kobo, Inc.

Kobo is een wereldwijde eReading-dienst die wordt ondersteund door meerderheidsaandeelhouder Indigo Books & Music, Borders Group, REDgroup Retail en Cheung Kong Holdings. Kobo vindt dat consumenten elk boek op elk apparaat zouden moeten kunnen lezen. Met een catalogus van meer dan twee miljoen eBooks, tijdschriften, dagbladen en een open platform, stelt Kobo detailhandelaars, apparaatfabrikanten en mobiele operatoren in staat leesplezier te leveren aan eReading-klanten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.kobo.com.

De BlackBerry- en RIM-families van gerelateerde merktekens, afbeeldingen en symbolen zijn het exclusieve eigendom en handelsmerk van Research In Motion Limited.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Sparkpr voor Kobo
Sheila Bryson, 415-321-1891

sheila@sparkpr.com