Ingezonden persbericht


Joke Bruijs verzorgt uniek Valentijn Dierenhulp Concert

Op maandag 14 februari (Valentijnsdag) zal in het Figee Innovatie Theater in Haarlem het speciale Valentijn Dierenhulp Concert plaatsvinden. Dit concert dat muzikaal verzorg zal worden door Joke Bruijs en haar partner Frits Landesbergen, zal in het teken staan van het vrijwilligerswerk dat Stichting Dierenhulp verricht voor kansarme dieren in binnen en buitenland.

Actrice, Zangeres Joke Bruijs, bekend uit o.a. de KRO serie Toen was Geluk heel Gewoon, is lid van het comité van aanbeveling en vond dat het 15 jarig bestaan van Stichting Dierenhulp niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. Daarbij opgeteld dat ze het vrijwilligerswerk enorm belangrijk vind dat gedaan wordt voor dieren en lokale bevolking. In het gloednieuwe Figee Innovatie Theater zal dit concert gegeven worden. Op deze avond zal ook een kleinschalige veiling gehouden worden van moderne kunst waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan het vrijwilligerswerk. Zo zal er een werk van meesterkunstenaar Geert Jan Jansen onder de hamer gaan, naast tal van andere objecten van bijvoorbeeld Herman Brood en Karel Appel.

Stichting Dierenhulp is een non profit organisatie die volledig draait op en met vrijwilligers. De Nederlandse organisatie ontvangt geen enkele overheids subsidie of gelden van een loterij. Het geheel bestaat uit enkel vrijwilligers die met hart en ziel werken aan de relatie mens en dier en via tal van programma's dierenleed tegen gaan. Geen directie salarissen, dure kantoorpanden of anderszins geldverslindende zaken dus geen strijkstok, waarover zo vaak wat te doen is. Opgericht op 14 februari 1996 met als doel het tegen gaan van dierenleed. Door grootschalige sterilisatie campagnes werkt men aan minder dieren die ten prooi kunnen vallen van dierenleed en mishandeling. Wel is de organisatie een door de fiscus erkende ANBI, waardoor giften aftrekbaar zijn en bezit men het Keurmerk Goed Besteed voor goede doelen.

Wilt op Valentijnsdag aanwezig zijn, dan kunt u vanaf nu online uw toegangskaarten bestellen via: www.dierenhulp.nl Bovendien ontvangt iedereen in bezit van een toegangskaart een gratis CD van Joke Bruijs die men desgewenst door haar persoonlijk kan laten signeren. Op tijd uw kaarten bestellen is aan te bevelen want vol is vol. Ook de volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de verschillende dierenprojecten. De aanvang is 20.00 uur, 14 februari 2011, Figee Innovatie Theater in Haarlem.

Noot voor de redactie