Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

NOG EEN PAAR WEKEN...EN DAN IS TEENNICK EEN FEIT!

VANAF 14 FEBRUARI OM 21.00 UUR

Amsterdam, 24 januari 2011

Op maandag 14 februari introduceert Nickelodeon in de avonduren voor jongeren in de leeftijd van 13-19 jaar TeenNick. Met nieuwe programma's als Gigantic, Romeo en Mr. Meaty, succesvolle bekende live-action series en een 100% focus op tieners.

Voorafgaand aan de uitzendingen van TeenNick is van 06.00 ­ 21.00 uur Nickelodeon te zien voor de doelgroep 6-12 jaar. Hierdoor zal de zender vierentwintig uur per dag uitzenden.

"Omdat TeenNick zal worden uitgezonden vanaf 21.00 uur, kunnen we de iets oudere Nickelodeon-kijkers langer aan ons binden. Uiteindelijk bedienen we zo een doelgroep van 03­19 jaar op één zender, met specifieke content voor elke groep (Nick Jr., Nickelodeon en TeenNick)," aldus Judith Peters, Head of Nickelodeon.

Nieuwe series

Op TeenNick zullen sterke nieuwe series zoals Gigantic, Romeo, Mr. Meaty, Unfabulous en The Journey of Allan Strange worden uitgezonden, maar ook de Engels gesproken versies van populaire series waaronder iCarly, True Jackson, Drake & Josh.

TeenNick: vanaf 14 februari dagelijks te zien vanaf 21.00 uur

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.