Ingezonden persbericht


Persbericht, Amsterdam 31 januari 2011

Elvis Chapel of Love bij Boom Chicago op Valentijnsdag!

Romantiek in de stijl van Viva Las Vegas

14 februari 2011

Las Vegas is wereldwijd dé huwelijkshoofdstad, met Elvis als dé koning. Deze Valentijnsdag brengen we Vegas en the King samen bij Boom Chicago. Kom naar de Odeon, een voormalige kerk aan de Singel en zeg jouw "ja, ik wil" op een unieke manier. Daarna neem je plaats in de theaterzaal om te genieten van een geweldige comedy show!

Laat je op 14 februari trouwen door de enige, echte, uit de dood herrezen Elvis. Zijn assistent helpt je bij het uitzoeken van de perfecte outfit en bloemen voor deze bijzondere gelegenheid. Breng je eigen ringen mee of koop ze ter plekke van onze sieradenmaakster. Ook getrouwde stellen zijn welkom om hun huwelijksbelofte opnieuw uit te spreken. We nemen graag een foto van het kersverse echtpaar voor al je familie en vrienden die er niet bij kunnen zijn. De volgende dag al te downloaden via onze Facebook pagina of website.

De romantiek duurt voort met kaarsverlichte tafels, een love cocktail en een drie-gangenmenu, gevolgd door onze van liefde doorspekte Valentijns comedyshow. De sfeer van romantiek, eeuwige liefde, een geweldige show en Elvis als huwelijksambtenaar maken dit een onvergetelijke Valentijnsdag. Als klap op de vuurpijl maak je kans om een overnachting in een luxe suite van Hotel Arena te winnen. Alsof dat nog niet genoeg is vind je in je goodie bag spannende cadeautjes van Rituals en Mail&Female.

Chapel of Love Valentine's Day package bestaat uit:
* Toegang voor Boom Chicago's Valentine's Day Show
* Huwelijksvoltrekking door Elvis in the Chapel of Love
* Driegangendiner en een love cocktail

Op de avond zelf zijn er heerlijke drankjes te bestellen (niet inbegrepen).