Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

TIM DOUWSMA verrast vrouwelijk Nederland met een romantische Valentijns date

SNEEK, 7 februari 2011 - Tim Douwsma gaat een vrijgezelle meid in Nederland de dag van haar leven bezorgen. Samen met RADIONL roept Tim luisteraars op om zich op te geven via de zender voor een romantische date met de blonde zanger op Valentijnsdag, 14 februari aanstaande. De 23-jarige zanger, die momenteel scoort met zijn nieuwe single 'Winter voor twee', onthulde onlangs dat hij weer als vrijgezel door het leven gaat. Via RADIONL kunnen de luisteraars deze week een vrijgezelle vriendin opgeven. De zanger zal persoonlijk iemand uitnodigen om samen met hem op Valentijnsdag heerlijk te gaan genieten van een romantische brunch.

Hoewel Tim heeft aangegeven op dit moment nog niet toe te zijn aan een vaste relatie, is het natuurlijk niet gezegd dat Cupido niet kan toeslaan op deze bijzondere dag. Tim heeft er in ieder geval veel zin in."Of Cupido toeslaat durf ik niet te zeggen, maar spannend is het wel", zegt Tim. "Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat het een ontzettend leuke dag gaat worden".

RADIONL is een bijna landelijk commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echte RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland.

Noot voor de redactie (