Gemeente Alkmaar


Start herinrichting bedrijventerrein Oudorp

Vanaf maandag 14 februari vinden werkzaamheden plaats voor de herinrichting van de openbare ruimte bedrijventerrein Oudorp. Gestart wordt met de aanleg van een restwarmteleiding in de Madame Curiestraat en de Edisonweg. Deze werkzaamheden vormen onderdeel van de aanleg van de hoofdleidingen van een nieuw warmtenet en duren tot en met 6 mei.

Aansluitend worden deze straten, maar ook andere straten, te weten de Alexander Flemingstraat, Kraspolderweg, Prof. Van der Waalsstraat, de Einthovenstraat en de Kraspolderweg, heringericht. De werkzaamheden bestaan uit asfalteren van de rijbaan, vernieuwen van het groen en er worden parkeerplaatsen en trottoirs aangelegd. Ook wordt de straatverlichting vernieuwd. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden in augustus afgerond.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden zijn de panden gewoon bereikbaar. Alleen op bepaalde tijden is de straat afgesloten en moeten de omleidingsborden gevolgd worden.

Contact

HVC en gemeente Alkmaar doen er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden zijn te vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje 'Werk in uitvoering'.