Ingezonden persbericht


GUUS MEEUWIS EN EDWIN EVERS OP ZOEK NAAR BESTE VOORPROGRAMMA

Hilversum, 14 februari 2011 - Radio 538 en Guus Meeuwis gaan traditiegetrouw op zoek naar hét voorprogramma voor de 'Groots met een zachte G' concertreeks van Guus Meeuwis. Coverbands maken kans om tijdens de vier concerten op 16, 17, 18 en 19 juni in het Philips Stadion in Eindhoven het publiek op te warmen. Bands kunnen hun demo vanaf vandaag opsturen en kans maken om in april in het 538 programma 'Evers Staat Op' beoordeeld te worden.

Coverbands die denken dat ze een afgeladen stadion wel kunnen en durven opwarmen, hebben de mogelijkheid om hun demo per post of via de website in te sturen. In het programma 'Evers Staat Op' worden vanaf maandag 11 april elke ochtend demo's uitgezonden. Luisteraars kunnen vervolgens per sms hun stem uitbrengen en de demo met de meeste stemmen gaat door naar de finale. Anders dan voorgaande jaren beloofd de 'coverband actie' deze keer een Grande Finale te krijgen! De finalisten mogen daadwerkelijk bewijzen hoe ze het er vanaf brengen als voorprogramma van Guus Meeuwis voordat de zanger en Edwin Evers de uiteindelijke winnaar kiezen. Meer informatie hierover wordt later bekendgemaakt in 'Evers Staat Op'.

Radio 538 en Guus Meeuwis zoeken voor het vierde jaar op rij een voorprogramma. In 2008 ging de coverband 'Network' er met de prijs vandoor. In 2009 was dat 'JeWelste' en het afgelopen jaar was het de band 'Crystal Dream'.

Demo's kunnen worden gestuurd naar Radio 538, t.a.v. 'Evers Staat Op', o.v.v. Coverband, Postbus 1217, 1200 CM Hilversum. Demo's uploaden via de website www.eversstaatop.nl kan ook.

Meer informatie: www.eversstaatop.nl / www.radio538.nl / www.guusmeeuwis.nl / www.grootsmeteenzachteg.nl