Ingezonden persbericht


Persbericht

Waalre, 14 februari 2011
Geoptimaliseerde release van ASD:Suite nu beschikbaar voor eindgebruikers en resellers

ASD:Suite verkort het softwareontwikkelproces met razendsnelle visuele verificatie

Het unieke visuele verificatieproces van Verum is zozeer geoptimaliseerd, dat dit tot tien keer sneller kan worden uitgevoerd in Release 3 v7.0.0 van de ASD:Suite. De verificatiehandelingen, die garanderen dat softwareontwerpen en de daaruit voortvloeiende gegenereerde code compleet en foutloos zijn, kan nu ook voor grote systemen binnen een paar minuten geheel worden voltooid.

Deze enorme verbetering is te danken aan de toevoeging van compressietechnologie aan de belangrijkste punten in het verificatieproces, waardoor de meeste verificatiehandelingen nu worden uitgevoerd in een fractie van de tijd die nodig was in vorige versies. Zelfs de meest complexe verificatiehandelingen verlopen nu minstens drie keer sneller dan voorheen.

Directeur Productontwikkeling bij Verum, Leon Bouwmeester, legt uit: "We kregen enorm veel positieve feedback van eindgebruikers en potentiële resellers toen wij drie maanden geleden de visuele verificatie introduceerden. Het verificatieproces van Verum was altijd al een belangrijke onderscheidende factor in ASD-technologie. Door dit proces te optimaliseren kunnen ontwerpers van complexe software nog productiever werken, waardoor ASD:Suite een nog aantrekkelijker alternatief is voor conventionele ontwerptools zoals UML en case tooling."

Het krachtige verificatieproces van Verum zorgt er namelijk voor dat alle softwareontwerpen die zijn gemaakt met behulp van de ASD:Suite, volledig en juist zijn. Dankzij de introductie van Visuele Verificatie in de vorige productrelease kunnen ontwerpers eenvoudiger problemen gemakkelijk vinden en grafisch bekijken, begrijpen en oplossen. De snelheidsverbetering die gepaard gaat met deze release stelt hen in staat om efficiënter te werken, het ontwerpproces te verkorten en verdere besparingen te realiseren.

Deze release ondersteunt ook software-serialisatie voor Java. Met serialisatie kunnen software-ontwerpers grootschalige en schaalbare software implementaties bouwen zoals bijvoorbeeld vereist in de telecommunicatiebranche.

Over Verum Software Technologies B.V.
Verum Software Technologies levert een oplossing voor geautomatiseerde softwareontwikkeling die softwareontwikkelaars in staat stelt sneller foutvrije software te ontwikkelen voor complexe systemen. De ervaring leert dat klanten die de ASD:Suite gebruiken hun softwareontwikkelkosten kunnen reduceren en tegelijkertijd de ontwikkeltijd kunnen versnellen. Dit betekent dat hun investering zich in minder dan drie maanden terugbetaalt. Het gebruik van ASD:Suite verlaagt ook de correctie- en herstelkosten. Dit leidt op zijn beurt weer tot een veel grotere klanttevredenheid en lagere onderhoudskosten. Het verschil tussen de ASD:Suite en vergelijkbare producten is dat de ASD:Suite van Verum is gebaseerd op een gepatenteerde formele verificatiemethode die de volledigheid en correctheid van een softwareontwerp garandeert.