Ingezonden persbericht


Persbericht

Introductie web OS App voor HP ePrint
HP maakt printen zo mobiel als je zelf bent

Mobile world Congress - HP stand - Hal 7, 7C37

Amstelveen, 14 februari - Tijdens het Mobile World Congress van 14 t/m 17 februari in Barcelona demonstreert HP voor het eerst de webOS-applicatie voor HP ePrint. Met de nieuwe HP webOS app kan iedereen gemakkelijk e-mails, presentaties, rapporten en reisdocumenten printen. Bedrijven kunnen de applicatie gebruiken op elke printer in een (bedrijfs-)netwerk. De applicatie is ook geschikt voor mobiel gebruik via duizenden mobiele HP ePrint-locaties, zoals print- en kopieerwinkels, hotels en lounges op bijvoorbeeld luchthavens. Gebruikers kunnen eenvoudig en veilig printen vanaf hun HP webOS-smartphones.

HP maakt printen zo mobiel als je zelf bent
De manier waarop mensen tegenwoordig werken verandert. De verschuiving wordt grotendeels veroorzaakt door steeds geavanceerdere mobiele apparaten die gebruik maken van cloud-diensten waardoor iedereen overal en altijd met elkaar kan communiceren.

HP maakt het voor consumenten en bedrijven mogelijk om mobiel en productief blijven, doordat iedereen kan printen, altijd en overal; bijvoorbeeld op kantoor, onderweg of thuis. (1) Voor de platformen van BlackBerryR en HP webOS is ePrint Enterprise server-software vereist. De oplossing werkt met PCL5/6, PCL3, PCL3GUI-printers (HP en niet-HP). Om te printen op publieke locaties is internet- en e-mailtoegang vereist op de BlackBerry smartphone OS 4.5 of recenter, of HP webOS apparaten met webOS 1.45 of 2.0, of draadloze internetverbinding en de HP ePrint app. De HP ePrint mobiele app voor webOS is naar verwachting eind voorjaar 2011 verkrijgbaar.

-Einde-

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl .

Voor meer informatie of beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u terecht bij Ellen Bruens, tel. 020 30 10 980 of mail ellen.bruens@edelman.com.

Indien u zich wilt afmelden voor het ontvangen van HP-berichten, stuur dan een e-mail naar: ellen.bruens@edelman.com




Ingezonden persbericht