Rijksvoorlichtingsdienst

Luchtmachtorkest speelt A Tribute to Michael Jackson

De nieuwe theatershow van het Luchtmachtorkest A Tribute to Michael Jackson gaat op dinsdag 15 februari in première in het Chassé Theater in Breda. Het orkest presenteert een avondvullend eerbetoon aan het muzikale leven van The King of Pop.

Michael Jackson is de meest succesvolle entertainer aller tijden en heeft een onuitwisbaar stempel gedrukt op de populaire muziek-en danscultuur. Jacksons geluid, stijl en dance moves waren een bron van inspiratie voor het creatieve team van het orkest dat de muziek arrangeerde. Het is Michael Jackson zelf die de show opent met Never Can Say Goodbye. Zijn originele stem is te horen, live begeleid door 7 zangeressen en het Luchtmachtorkest. Na de soul van de Jackson 5 komen de enorme successen uit Michaels solocarrière met hits als Billie Jean, Thriller en Bad. De show wordt afgesloten met de This is It-megamix.

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht is samen met de drumfanfare onderdeel van de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht. De musici verzorgen jaarlijks tientallen concerten en de muziek bij ceremoniële plechtigheden. Zij dragen op professionele wijze bij aan de publieke presentatie van de Koninklijke Luchtmacht en spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van een goede relatie tussen de vliegbases en hun omgeving.

Noot voor redacties (

RVD Mediafeed