Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Breda, 15-02-2011

Politie arresteert twee mannen wegens huiselijk geweld

PUTTE: De politie heeft maandagavond rond 18.15 uur een 30-jarige man uit Utrecht gearresteerd wegens huiselijk geweld. De man, die al langer problemen heeft, ging tijdens een ruzie door het lint en bedreigde zijn vader en moeder in hun woning met een mes. Ook riep hij dat hij zichzelf wat wilde aandoen. De Utrechter is meegenomen naar het bureau en daar voor verder onderzoek ingesloten.

BERGEN OP ZOOM: Een 31-jarige Bergenaar werd maandagavond om 19.00 uur aangehouden in de woning van zijn vriendin in het centrum van de stad. De man zou zijn vriendin bij haar keel hebben gepakt en geslagen. Zij hield daar diverse kneuzingen en blauwe plekken aan over. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Dronken bestuurder uit De Heen toont zich hardleers

STEENBERGEN: Een 41-jarige automobilist uit De Heen toonde zich dinsdagmorgen wel erg hardleers. Hij werd rond 00.30 uur gecontroleerd toen hij in zijn auto op de N259 reed. Zijn adem rook naar alcohol en bij een blaastest bleek hij inderdaad onder invloed. Hij scoorde 345 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur. Ondanks dat rijverbod zagen agenten hem kort voor 02.30 uur in zijn auto op de Dorpsweg in De Heen rijden. Het rijbewijs van de man werd ingenomen, gelet op de herhaling. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-02-2011 13:48 | © Regio Midden en West Brabant |