Lifeguard en Santrion gaan samenwerking aan

15/02/2011 14:39

LifeGuard B.V.

Met het oog op de groeiende vraag naar programma's voor gezondheids- en energiemanagement zijn Lifeguard en Santrion per 1 februari een landelijk samenwerkingsverband aangegaan.

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in preventie, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. De gebundelde kennis en dekkingsgraad zorgen voor een goed toegankelijk en uitgebreid aanbod op het gebied van arbeid en gezondheid. Hoewel zelfstandig opererend, zorgt de nieuwe samenwerking voor betere kennisdeling en verhoogde capaciteit.

Persoonlijk en multimediaal

'Het nieuwe netwerk moet er vooral voor zorgen dat cliënten één aanspreekpunt hebben en daar snel en gespecialiseerd antwoord krijgen op hun vraag', aldus Mikkel Hofstee, directeur van Lifeguard. 'Daarnaast willen we door inzet van IT de gezamenlijke dienstverlening verder optimaliseren en stroomlijnen'.

Volgens Barbera Schoemaker en Vic Höppener van Santrion zal, naast het bundelen en uitbouwen van het bestaande aanbod, worden gewerkt aan nieuwe en toonaangevende diensten op het gebied van werk en gezondheid.





http://www.lifeguard.nl/