Lefier



Starterscafe voor herhaling vatbaar

Op initiatief van de SNS Bank, aankoopmakelaar Startbox en Lefier ZuidoostDrenthe is zaterdag 12 februari een Starterscafé gehouden in de Zwetser te Emmen. Een locatie die perfect past bij de doelgroep van een Startercafé. De bezoekers werden stap voor stap meegenomen door de verschillende facetten die bij het kopen van een woning komen kijken

60 koopwoningen
Tijdens het Starterscafé werden ongeveer 60 koopwoningen voor starters gepresenteerd. De notarissen van Notariskantoren Rosenbaum en 't Suydevelt en de makelaars gaven advies over alles wat er komt kijken bij het kopen van een woning. Daarnaast konden bezoekers een maximaal haalbare hypotheek laten berekenen door de hypotheekadviseurs.

Goede opkomst
Uiteindelijk hebben zo'n 100 geïnteresseerden het Starterscafé bezocht. 60 daarvan hebben actief deelgenomen en een enquête ingevuld. Door het afnemen van de enquête willen we achterhalen wat de bezoekers vinden van de opzet van het Starterscafé, of de informatie duidelijk is en of er aan de verwachtingen is voldaan. Onder de afgenomen enquêtes werd een mooie koffiemachine verloot. We kunnen spreken van een groot succes, iets wat zeker voor herhaling vatbaar is.