Gemeente Zoetermeer

Informatiebijeenkomst over Buytenpark

informatiebord bij Buytenpark
De gemeente houdt op dinsdag 15 februari een informatiebijeenkomst over het voorontwerpbestemmingsplan Buytenpark. Dit plan ligt van vrijdag 11 februari tot en met donderdag 24 maart ter inzage. Het Buytenpark is het recreatiegebied tussen de Voorweg, de Meerpolder, de wijk Buytenwegh en de gemeentegrens.
De gemeente past het bestemmingsplan Buytenpark aan om nieuwe ontwikkelingen juridisch mogelijk te maken.

Dat zijn de volgende:

1. Uitbreiding van de begraafplaats.

2. De verplaatsing van vier sportverenigingen binnen het Buytenpark voor de uitbreiding van de begraafplaats. Het gaat om de Vereniging Paintball Extreme Sports, de Stichting Hondenschool Zoetermeer, de Toervereniging '77 en de IJsvereniging.

3. Een nieuwe locatie voor de Tuinvereniging Seghwaert (volkstuinencomplex) aan de zuidwestkant van het Buytenpark.
4. Uitbreiding van SnowWorld met een vierde skibaan en overige voorzieningen.

5. Ontsluitingsweg voor het baggerdepot voor de Nieuwe Driemanspolder.

Inspraak
Het voorontwerpbestemmingsplan Buytenpark ligt van vrijdag 11 februari tot en met donderdag 24 maart 2011 ter inzage bij de gemeente. Het plan kunt u ook hier inzien.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar inspraakreactie indienen. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gestuurd aan burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de gemeente via telefoonnummer 14 079.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst op dinsdag 15 februari wordt gehouden in de openbare basisschool De Watersnip, César Franckrode 70-72, van 18.30 uur tot 21.00 uur. De avond heeft het karakter van een inloopbijeenkomst, dus belangstellenden kunnen op ieder willekeurig moment binnenlopen.