Ingezonden persbericht


Utrecht, 9 februari 2011

'Van New York tot Parijs'

Dinerdiva in de city

Dinerdiva in de city
Auteur: Jill Schirnhofer
Paperback met flappen, 128 pagina's
ISBN 978 90 215 4931 6
Prijs: ¤ 16,95

Verschijningsdatum: 15 februari 2010

Even een ontbijtje in Parijs, een kleine lunchflirt in Rome of swingen op een party in Rio. Echte glamourgirls zijn natuurlijk meiden van de wereld. Net als de 19-jarige Jill Schirnhofer, die alweer haar tweede food-, friends- & funboek lanceert: Dinerdiva in de city. Tot de rand toe gevuld met Jills roze, zoete en hippe tekeningen en teksten. Hebben!

Natuurlijk ken je Jills stijl al van haar succesvolle label My Life is Sweet met haar eigen agenda, T-shirts, dekbedden, kalenders, kaarten en eerste kookboek. In Dinerdiva in de city gaat ze voor jou nog een stapje verder, de grens over naar de zeven meest sexy steden van de wereld. Reis mee en proef een echte high tea in Londen of geniet van een duizend-en-één-nacht-diner in Marrakesh.

Met 77 recepten vol glamour, voor de vroege ochtend tot de late avond, zit je bij Jill altijd eerste rang. Met prachtige foto's, yummie recepten en trendy tips voor elke bestemming. Zie je jezelf al lekker bonbons snoepen in Wenen, op high heels en met je vette scooter voor de statige deur geparkeerd? Nog even niet? Boots die fijne hotspots dan gewoon thuis na met je vrienden. Met de do it yourself-pagina's bij elk hoofdstuk maak je in no time eigen cocktailparapluutjes, muffinhouders en jampotetiketten. You go girl!

O ja, wil je weten waar Jill Schirnhofer nu haar inspiratie opdoet? Kijk dan eens op de boordevolle www.mylifeisweet.com. Voor de leukste filmfragmenten, interviews, blogs en webshops. Om net zo lekker in te struinen als in Dinerdiva in de city.