Persbericht

Logicom kiest voor NAVTEQ-kaart ter ondersteuning van zijn Mappy branded PND's

Nieuwe draagbare navigatiesystemen bevatten diverse toepassingen, van toeristische gidsen tot verkeersinformatie

Barcelona - 15 februari 2011 - NAVTEQ, de toonaangevende leverancier van kaarten, verkeers- en locatiegegevens voor navigatie, locatiegebonden services en mobiele advertenties wereldwijd, levert gegevens voor de nieuwste Mappy branded PND's van Logicom.

De nieuwe Mappy-reeks van Logicom bestaat uit de Mappy Mini, Iti en Ulti, met onder andere de nieuwe Mappy Ulti 590 Connect-modellen, voorzien van NAVTEQ®-kaarten van 22 Europese landen. Kaartupdates zijn beschikbaar via de officiële webwinkel op www.mappy.naviextra.com

"Ter ondersteuning van onze doelstelling om toepassingen te leveren die het beste voldoen aan de behoeften van de consument, hebben we gekozen voor een slank en lichtgewicht ontwerp met het oog op 'draagbaarheid', Amigo-navigatiesoftware wegens de eenvoudige, intuïtieve interface, en het detailniveau en de nauwkeurigheid van NAVTEQ-kaarten," zegt Stephane Marciano, Sales & Marketing Director bij Logicom. "NAVTEQ heeft ook een breed portfolio en biedt een uitstekende basis voor de ontwikkeling van het nieuwe type content en de interessante toepassingen waardoor onze klanten onze producten nog meer gaan waarderen."

De PND's zijn verkrijgbaar met verschillende schermformaten en bevatten momenteel allemaal standaard de Guide du Routard. De nieuwe Mappy Ulti 590 Connect-reeks omvat tevens de Coyote-veiligheidscamera dienst, real-time Europese verkeersinformatie, een bedrijvengids, parkeer- en wereldwijde weertoepassingen, plus uitgebreide gegevens over rijstroken en snelheidslimieten van NAVTEQ. Na de eerste introductie in Frankrijk zal naar verwachting een bredere Europese lancering volgen.

"Bij NAVTEQ vinden we het geweldig dat ons uitgebreide dekkings- en portfolioaanbod wordt gebruikt ter ondersteuning van Logicoms activiteiten in Frankrijk en mogelijk later ook elders in Europa," aldus Bruno Bourguet, Senior Vice President van NAVTEQ Sales EMEA. "Omdat de apparaten NAVTEQ-dekking voor 22 landen bieden en gebruikers in staat stellen hun kaarten via internet bij te werken, kunnen consumenten bovendien niet alleen profiteren van een grote geografische dekking maar ook van eenvoudige toegang tot de allernieuwste kaarten en inhoud van NAVTEQ."

Voor meer informatie over de locatiegebonden oplossingen van NAVTEQ gaat u naar: NAVTEQ-stand 8B110 in hal 8 en NN4D-stand 7D42 in hal 7 tijdens het Mobile World Congress (van 14 tot en met 17 februari).