Ingezonden persbericht


Arvind optimaliseert Oracle Retail met UC4 V8 Automation Engine

Amsterdam, 15 februari 2011 - Arvind Brands & Retail heeft de V8 Automation Engine van UC4 succesvol geïmplementeerd. UC4 is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor Intelligent Service Automation- en IT-procesoptimalisatie. Arvind Brands kan met de V8 Automation Engine de Oracle Retail-verwerking optimaal beheren. Het bedrijf produceert een uitgebreid aanbod van designer- en private label-kleding voor zijn klanten, waaronder Arrow, Cherokee, GANT, IZOD en US Polo.

"Als moderetailer met meer dan driehonderd winkels in India is een snelle reactie op marktveranderingen essentieel voor ons succes", zegt K. E. Venkatachalapthy, COO van Arvind Brands & Retail. "Het implementeren van UC4 V8 in combinatie met Oracle Retail biedt ons de mogelijkheid magazijn-, verkoop- en andere Oracle Retail-verwerkingen te monitoren en zo onze bedrijfsvoering te ondersteunen."

UC4 V8 Automation Engine is een uitbreiding op Oracle Retail. De oplossing voert automatisch kritische retailprocessen in de juiste volgorde uit binnen de gestelde deadlines. De unieke procestemplates van UC4 beheren de uitvoering van complexe verkooproutines, versnellen de implementatietijd en zorgen ervoor dat klanten optimaal en sneller profiteren van Oracle Retail. Door het automatiseren van de Oracle Retail-verwerking met UC4 kan Arvind Brands & Retail flexibel opschalen. Hiermee kan het bedrijf zijn retailnetwerk uitbreiden en sneller reageren op de bedrijfsbehoeften bij het lanceren van internationale kledingmerken. "UC4 helpt Oracle Retail-klanten hun productiviteit en bedrijfswaarde te verhogen", zegt Craig Beddis, senior vicepresident Rest of World van UC4 Software. "UC4 garandeert Arvind Brands & Retail dat bedrijfskritische processen worden uitgevoerd met minder manuele interventies en minimale downtime. Hierdoor bespaart het bedrijf tijd en geld en beschikt het over een schaalbaar platform dat volledig is berekend op toekomstige bedrijfsbehoeften."

Over Arvind
Arvind Ltd. is wereldwijd toonaangevend in het ontwerp en de productie van textiel. Het bedrijf is de grootste geïntegreerde textielproducent van India. Arvind is actief in de gehele waardeketen: van ontwerp en productie tot merken. Arvind was het eerste bedrijf in India, dat internationale merken ging produceren, zoals Arrow. Het bedrijf heeft nu licentiecontracten met veel internationale merken, waaronder Arrow, GANT en US Polo. Daarnaast heeft Arvind een joint venture met VF Corporation die merken in zijn portfolio heeft als Lee en Wrangler. Recentelijk heeft Arvind contracten gesloten met US Polo, IZOD en GANT om exclusief het ontwerp, de distributie en de verkoop op zich te nemen van deze merken in India. Dit gebeurt via de holding Arvind Brands & Retail. Verder is Arvind eigenaar en beheerder van Megamart, met 140 winkels de grootste kledingretailketen in India. Meer informatie is te vinden op www.arvindbrands.co.in.

Over UC4 Software
UC4 Software is wereldwijd toonaangevend in Intelligent Service Automation. Het bedrijf combineert krachtige automatiseringstechnologie met realtime intelligentie. Dit maakt forecasting, visualisatie en automatisering van complexe IT- en bedrijfsprocessen mogelijk in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Meer dan 1.700 organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Meer informatie is te vinden op: www.uc4.com/nl.

# # #

Contactgegevens voor de pers



Ingezonden persbericht