Salon DinieBesems: 'Supermarkt'


Amsterdam, 20110215 -- Op zondag 27 februari vindt in Amsterdam de tweede Salon Dinie Besems plaats, getiteld Salon Dinie Besems Supermarkt. De Salons Dinie Besems zijn kleinschalige bijeenkomsten waar het publiek sterk in betrokken wordt, waardoor het werk grote impact heeft. De Supermarkt is verdeeld in vijf smaken die alle te koop zijn.

Hoe met weinig middelen veel waarde te creëren is, dat ervaren de bezoekers van deze onconventionele Supermarkt. Dinie Besems: "Ik geef geen commentaar op de consumptiemaatschappij of op de werkwijze van de detailhandel. Door een andere indeling te presenteren op basis van de vijf basissmaken beoogt de supermarkt wel te verrassen, te verbazen en vooral te inspireren."

Alle producten in de Supermarkt zullen te koop zijn, waardoor de inspiratie niet stopt bij de deur van de Salon. 

Datum: zondag 27 februari
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Salon Dinie Besems, Laurierstraat 107d, 1016 PL, Amsterdam

Entree: 1 pak suikerklontjes

Aanmelden: we stellen het op prijs als u laat weten of u komt, via info@diniebesems.nl 

Over Dinie Besems

Dinie Besems (1966) is vijftien jaar nationaal en internationaal succesvol geweest als sieraadontwerper. Zij staat bekend als een van de pioniers en avant-gardes van Nederland en heeft vele presentaties gehad in binnen - en buitenland. Haar werk is aangekocht door o.a. Stedelijk Museum Amsterdam, Centraal Museum in Utrecht, Museum voor moderne kunst Arnhem, SM's in Den Bosch en CODA in Apeldoorn. Sinds 2007 is zij actief als allround ontwerper. 

www.diniebesems.nl





Ingezonden persbericht